Financieel Advies

Inleiding

Financieel Advies

Het aanbod van financiële producten is groot, net als het aantal aanbieders ervan. Deze aanbieders behartigen alleen hun eigen belang. Het advies van een aanbieder (bank of verzekeraar) zal alleen gericht zijn op producten die u bij die aanbieder kunt afsluiten.

Maar hoe weet u wat u écht nodig heeft? En welke aanbieder biedt de beste voorwaarden en een scherpe prijs voor uw situatie? Als onafhankelijk financieel adviseur kunnen wij uw vragen beantwoorden. We maken uw financiële situatie inzichtelijk en geven advies.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag. Maak een afspraak met onze financieel adviseur voor een gratis, oriënterend gesprek.

Plan hier uw afspraak

Ben Korsaan, financieel adviseur
Financieel adviseur sinds: 2001 Specialisaties: financieel advies, hypotheekadvies, ontslagvergoedingen, oudedagsvoorzieningen, echtscheiding, nabestaandenvoorzieningen "Inzicht is de belangrijkste factor bij het maken van financiële keuzes. Als onafhankelijk adviseur kan ik u inzicht geven in uw financiële situatie en u adviseren over de haalbaarheid van uw doelen." Contact met Ben opnemen: Telefoonnummer: 050-5494452 Mobiel en Whatsapp: 06-51681837 E-mail : ben@korsaan.nl

Financieel advies

Onafhankelijk
Voor financieel advies kunt u naar een aanbieder of naar een onafhankelijk adviseur. Het grote verschil is dat het advies bij de aanbieder veel beperkter is: het advies bij de aanbieder zal namelijk alleen gericht zijn op zijn eigen producten. En niet die van een andere aanbieder waar u misschien voordeliger uit bent. Bij onafhankelijk advies staan úw belangen centraal. Uw persoonlijke situatie, wensen en plannen voor de toekomst zijn het uitgangspunt in het advies. Pas daarna zal worden bekeken bij welke aanbieder u uw producten het beste kunt onderbrengen.
Deskundig
Wanneer u contact met ons zoekt dan mag u verwachten dat u op een deskundige wijze geholpen wordt. Wij investeren daarom veel in de kwaliteit en de deskundigheid van ons bedrijf en onze medewerkers. In ons advies hanteren we de leidraden die de Autoriteit Financiele Markten (AFM) heeft opgesteld. We beschikken over uitgebreide financiële en verzekeringskennis en houden deze kennis actueel door het volgen van permanente educatie en opleidingen. Ook volgen we alle ontwikkelingen in de markt die voor u van belang kunnen zijn. Omdat we regionaal werken hebben we in de loop der jaren veel marktkennis opgedaan in de regio en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van alle regelingen en mogelijkheden die in de stad en de provincie beschikbaar zijn.
Persoonlijk
U zult bij ons altijd door iemand geholpen worden die u kent en die weet wat er bij u speelt. We nemen graag de tijd om u goed te leren kennen en te adviseren. Hierdoor zult u zich bij ons kantoor al snel op uw gemak voelen.
We nemen u al het werk uit handen
We maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Vanaf het eerste gesprek, het advies of het werk wat uit een advies voortkomt (bijvoorbeeld het aanvragen van een verzekering): we nemen u het werk zoveel mogelijk uit handen zodat u er geen omkijken naar heeft.
Dichtbij
We zijn gevestigd aan de Bieslookstraat 31 in Groningen. Direct aan de ringweg in Ulgersmaborg. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Ons werkgebied bestaat uit de Stad en het Ommeland, dus zowel de stad als de provincie Groningen. Woont u in de buurt? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Maar we komen ook bij u thuis als u dat prettiger vindt.
Kosten
Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat de kosten zijn voor het financieel advies en de bemiddeling. U ontvangt van ons daarom tijdig informatie over op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. U ontvangt van ons een offerte op maat waarin we rekening houden met uw specifieke vraag. Tot het moment dat u akkoord gaat met onze offerte betaald u niets. Lees meer

Maak een afspraak

Wilt u weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen het u graag. Maak hiervoor een afspraak met onze financieel adviseur voor een gratis, oriënterend gesprek. Afspraak maken